Anal akıntı,kaşıntı

29.01.2009

Problemim, son 2-3 aydan beri anal bölgede devam eden kaşıntı ve akıntı. Akıntımı, genelde sarı renkli, bazen dışkıyla ve kanla karışık gibi görüyorum. Hiç akıntım olmadığı da oluyor, bir kaç gün boyunca devam ettiği de.(özellikle sucuk vb. gibi yiyecekler yediğimde) Hareket halinde olduğum zamanlarda şikayetlerim artıyor.
Dışkılama problemi olarak; ara sıra yanma ve hafif kanama olabiliyor. Makatımda herhangi bir şişlik veya elime gelen meme benzeri bir şey yok.
Çok nadir olarak da makatımda, hatta daha derinde gibi hissettiğim bir ağrı oluyor, aslında uzun zamandır olan(yıllardır) bir ağrı bu fakat nadiren olduğu ve kısa sürdüğü için dikkate almadım, şu anki rahatsızlığımla beraber ortaya çıkan bir şey değil.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılar.)



Gönderilen Cevaplar

Yorumlar ve Deneyimler
Henüz hiçbir yorum yapılmadı.
Eğer yukardaki soruyla ilgili daha önce bir deneyim yaşadı iseniz ve ya bir yorumunuz varsa burdan paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Sorular